Mand på cykel udenfor en glasbygning, cykelpendling, total
© Andreas Mikkel

Købeguide til cykelshorts

Her får du 8 friske bud, som ikke mindst din bagdel vil sætte pris på, når der skal trampes igennem.

Spinningbuksen

|

Fusion - spinningsbuksen

FUSION MULTISPORT TIGHT

Pris: 400 kr.

Detaljer: Lavet i elastisk materiale, der sikrer god pasform. Skåret lavt, så elastikken slutter på hoftebenet og ikke generer maven. Uden elastik i benafslutningen for ikke at stramme. Siddepude i et tyndere 2-lags indlæg, der modvirker friktion.

Fakta: Til en varm spinningtime, hvor du sveder meget og ikke er i gang i mere end en god time, er Fusion-tighten velvalgt. Den har hverken seler eller en rigtig pude, men sidder som en drøm.

Bedst til: Det tynde pude-indlæg og fraværet af elastik i benene gør buksen suveræn til spinningtimen. Og så kan den også fi nt bruges i motionscenteret efter timen.

www.fusion.dk

### I regn og slud
Gore - regn og slud

GORE ALP X SHORT

Pris: 1.099 kr.

Detaljer: Slidstærkt nylonmateriale med vandtæt og åndbar Gore-Texmembran formet til et par semiløse overtræksbukser til mountainbiking. Fine detaljer som lynlåslomme, tapede sømme og stretchzoner.

Fakta: De løstsiddende overtræksbukser kan vende den kolde og smattede MTB-tur til en sjov og fornøjelig legetur i mudderet – og de fylder ikke meget, hvis vejret skifter, og de skal gemmes af vejen.

Bedst til: Mudder, slud og andet svineri på MTB-sporene. Et perfekt makkerskab med et par åndbare cykelbukser med pude indenunder.

www.gorebikewear.com

Gucci-udgaven

|

Assos cykelshorts - gucciudgave

ASSOS FI.13-S5

Pris: 1.799 kr.

Detaljer: Ergonomisk syet i 6 paneler. Assos’ egen siddepude er lavet af fl ere slags skummaterialer. Foran er buksen perforeret for at give optimal ventilation, og i bagen er stoffet forstærket med kulfi ber-tråde. Elastiske kantbånd med silikone holder buksernes benafslutning på plads på låret.

Fakta: Supertekniske cykelbukser fra schweizerne, der er kendt for at kræse om selv den mindste detalje. Pasformen er ypperlig, og materialerne er udsøgte og holdbare – ligesom prisen er banket helt i top.

Bedst til: Hvis det skal se godt ud og være teknisk, og økonomien ikke er en hindring, vil Assos forkæle selv de mest kræsne ryttere.

www.assos.com

### Elite-buksen
Craft - elitebuksen

CRAFT ELITE BIB SHORT

Pris: 1.299 kr.

Detaljer: Crafts særlige siddepude har indbygget gel, mens benafslutningen er med silikone-elastik, så buksebenene ikke kryber op. De har specielle seler, der går langt op på ryggen, men til gengæld sikrer ekstra god pasform. Buksens sømme er svejsede i stedet for syede, så du mærker dem ikke, når du er i gang.

Fakta: Kort cykelbuks i den dyrere ende og dertilhørende kvalitet. Det her er buksen, du vælger, hvis du bruger mange timer i sadlen og vil være sikker på optimal komfort.

Bedst til: De lange træningsture med mange timer i sadlen. Hvis 2010 er året, hvor du kaster dig ud i en stor cykeludfordring, kunne du passende forkæle dig selv med disse luksus-bukser.

www.craft.se

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: