© Andreas Mikkel

Købeguide til cykelshorts - 2

Den økonomiske [image:2412 size=141x196]GIORDANA TECHNICAL BLEND Pris: 400 kroner Detaljer: Anatomisk snit og en rigtig god siddepude, som er lavet ud af ét stykke strækbart stof. Stofmaterialet er meget let og luftigt for bedst muligt at transportere fugt og sved væk fra kroppen. Fakta: Prisrigtig cykelbuks, der helt enkelt gør det, en cykelbuks skal, uden at være prangende.

Den økonomiske

|

GIORDANA TECHNICAL BLEND

Pris: 400 kroner

Detaljer: Anatomisk snit og en rigtig god siddepude, som er lavet ud af ét stykke strækbart stof. Stofmaterialet er meget let og luftigt for bedst muligt at transportere fugt og sved væk fra kroppen.

Fakta: Prisrigtig cykelbuks, der helt enkelt gør det, en cykelbuks skal, uden at være prangende.

Bedst til: Er du lige begyndt at cykle længere ture og vil gerne have et par rigtige cykelbukser uden at bruge for mange penge? Så kan du roligt kigge efter en shorts som denne, der har en god balance mellem pris og kvalitet.

www.giordana.com

### MTB-buksen

MAVIC RED ROCK SHORT

Pris: 725 kr.

Detaljer: Teknisk 2-lags-buks, som består af en luftig mesh-inderbuks med pude og en yderbuks i et slidstærkt nylonmateriale med lynlåslommer og et løst fit. De 2 kan klipses fra hinanden, så de kan bruges hver for sig.

Fakta: Dedikeret mountainbikebuks, som tager højde for, at turen i skoven er anderledes end landevejsturen. I skoven er der flere stop, flere accelerationer, mange vrid og pludselige bevægelser og ikke mindst styrt og løbepas. Det kræver en buks, der sidder mere løst, og som kan klare strabadser.

Bedst til: Hvis du primært kører i skoven, er Mavic-bukserne det rigtige valg. Du får bedre bevægelighed, og bukserne er robuste. Endelig handler det så meget om, hvilket look du foretrækker.

www.mavic.com

Den sele-løse

|

VANGÀRD MONACO

Pris: 400 kr.

Detaljer: Tyndt og meget elastisk stof syet med fl ade sømme, som ikke skaber friktion, når benene går op og ned. Effektiv siddepude i Vangàrds egen polstring, som er strækbar i 4 retninger og lavet i et bakteriehæmmende materiale.

Fakta: I koldt vejr foretrækker mange at have en seleløs buks med pude inderst og et par kraftige, lange bukser med seler yderst. I det tilfælde er Monaco-buksen et rigtig godt og prisrigtigt valg.

Bedst til: Under de løse MTB-shorts uden pude – eller om vinteren som inderbuks under de lange tights.

www.vangard.dk

### Den mellemlange

MAVIC SPRINT KNICKER

Pris: 950 kr.

Detaljer: Mavics egenudviklede Ergo 3-d-siddepude sikrer, at du får mest mulig sidde-komfort på de lange ture. De ekstra lange ben er formsyede, så de følger benets bevægelse, når du cykler.

Fakta: Når det er for koldt til korte bukser og for varmt til lange bukser, er et par ¾-tights som disse svaret. Bukserne har samme komfortable siddepude som de korte cykelbukser, men her er fokus på at få det varmende stof trukket ned over de ret udsatte knæ, så du undgår at blive stiv og kold, hvis temperaturerne er lave, eller vinden er kølig.

Bedst til: En rigtig allroundbuks, der matcher langt det meste danske vejr og dermed dækker behovet i mange af årets cykelmåneder.

www.mavic.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: