Lækre cykelbib fra GribGrab

Med de nye Enduranbce Bib har GribGrab lavet et par lækre cykelbibs, som virkelig giver et godt greb om lårbasserne. Læs vores anmeldelse af her.

10. september 2021

Pris: 1.100 kr.

Hvad: Cykelbib med kraftig pude. Reflekser i benafslutninger.

Det er ikke nemt at lave en velfungerende cykelbib. Derfor er det ret imponerende, hvor godt GripGrab er sluppet afsted med operationen i et af deres første forsøg. Endurance Bib er tænkt til lange træningsridt, og puden er da også relativt tyk. Den sidder dog vældig godt, og de tykke områder er begrænset til de steder, hvor der er brug for ekstra beskyttelse. 


Selve shortsene er lavet i det, GripGrab kalder Power Lycra. Det opleves ret fast med et godt hold om musklerne, uden at der dog er tale om kompression. Pasformen er spot on. Tæt og tight. Benene er lange og afsluttes med en bred silikonebeklædt kant, der sikrer, at shortsene ikke glider op. Snittet om maven er relativt højt, men det er ikke noget, vi oplevede genere. Selerne er korte, og de trækker shortsene godt op og understøtter igen følelsen af en bib, der sidder til. Fine detaljer som svejsede samlinger og radiolomme (der også kan gemme et par ekstra geler) trækker op i en god bib til prisen. PLUS: Meget velsiddende. God benlængde. Tæt, muskelstøttende pasform.

MINUS: Lidt kraftig pude. Sidder dog godt.


Karakter: 5,5/6

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: