Produktinfo 100 pct. vandtæt regn- og overtræksbuks til cykling. Lynlås i ben, lårlomme og pak væk-pose. Str. XS-3XL.

Regnbuks med fine detaljer

Standhaftige cykelpendlere vil sætte pris på overtræksbukserne Subito Air til årstidens kolde og nedbørsfyldte cykelture.

21. januar 2011

AGU Subtito Air | |

Pasform: Snittet er rummeligt, uden at bukserne føles flagrende om benene.

Kvalitet: Robuste materialer uden de store dikkedarer.

God til prisen: Masser af funktionalitet og detaljer for 349 kr. Fornemt!

Konklusion: Subito Air er perfekt til cykelpendlerens taske. De fylder kun lidt, er nemme at tage på, stopper effektivt vind og vand og luner rart. De mange detaljer er ikke bare lir, men viser deres værd på en våd cykeltur. Og prisen er rigtig god.

Pris: 349 kr.

www.agu.com

Hyppig nedbør i form af både regn, slud og sne udfordrer lige nu påklædningen til de daglige cykelture til og fra jobbet. Løsningen er et par velfungerende overtræksbukser, og her er hollandske Agu generelt skarpe på funktionelt regntøj til cykling. Buksen Subito Air er et strålende eksempel.

Vi tacklede slaskøsende heldagsregn, snestorm og tung, våd tøsne uden at finde svagheder ved Subito Air-bukserne. Vandtætheden er ganske enkelt upåklagelig, også efter længere tid i sadlen. Nok så vigtigt byder bukserne på en ganske god åndbarhed, selvom materialet ikke hører til det ultratynde.

En god detalje er en indbygget let inderbuks i tyndt netmateriale. Netop dette meshvæv sikrer et rart indeklima, hvor overskudsvarme og fugt indefra kan slippe væk. Det er dog ikke en buks, du skal satse på til benhårde intervaller på racercyklen. Bukserne er hverken tænkt til høj intensitet eller duer til det.

Rummeligheden matcher til gengæld ønsket om nemt at kunne trække dem over fx sine jeans. Og en hel stribe gode detaljer, som fx ekstra lang lynlås i benåbningen og ekstra stofstykke over foden, understreger den gode funktionalitet.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: