PRODUKTINFO: Letvægts-cykelshorts med seler og 4-vejsstretch. Fremstillet i bl.a. karbonfibre. Fås i str. XS-XXL.

Sublime cykelbukser

Craft mikser pasform, materialer og funktionalitet til en højere enhed.

## Craft Elite Attack Bib Short | |

Pasform: Suveræn pasform. Sidder som et blødt ekstra lag hud.

Kvalitet: Meget tekniske og funktionelle materialer af høj kvalitet.

God til prisen: Prisen er høj. Men du får også fuld valuta for pengene.

Konklusion: Fremragende highend-cykelshorts til den kræsne rytter. De lette og svedtransporterende materialer gør dem sublime til træningen i sommervarmen. Vi har ganske enkelt ikke en finger at sætte på hverken materialevalg, pasform eller siddepude.

Pris: 1.500 kr.

www.craft.se

Craft Elite Attack Bib Short

Svenske Craft er kendt for gedigent træningstøj til fornuftige penge. Med cykelbukserne Elite Attack Bib Short beviser Craft imidlertid, at de også kan præstere i den eksklusive ende af skalaen. Shortsene er ganske enkelt blandt de allerypperste cykelbukser, vores testere nogensinde er trillet af sted i. Man mærker med det samme, at noget helt særligt er på spil. Takket være en optimal sammensætning af materialer er pasformen fantastisk, bukserne er ekstremt smidige, de tilpasser sig føjeligt kroppens facon og sidder som et ekstra lag hud. Af den blødeste slags! Denne følelse understøttes af den geniale selekonstruktion, der med sit brede rygstykke sikrer et jævnt træk opad og får selerne til at sidde meget behageligt om ryg og skuldre.

Materialerne er tekniske og består fx af ultratynde og lette karbonfibre. Det virker suverænt. Vi oplever shortsene som ekstremt velventilerede og svedtransporterende. Puden er noget af det bedste, vi har budt vores bagdele. Den er skåret i zoner af varierende tykkelser og blødhed. Det gør den super fleksibel og modvirker ‘ble-følelse’ og skrabende pudekanter selv efter mange timer i sadlen.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: