Fakta: Cykelbibs med let kompression og reflekser. Avanceret pude med high density-skum.

Suveræne cykelbukser

Craft Glow Bib koster som en budgetbuks, men performer som en topmodel.

## Craft Glow Bib | |

Plus: Lækre materialer, god pude, fine detaljer og en rigtig fornuftig pris.

Minus: Sidder lidt højt om maven.

Pris: 999 kr.

Konklusion: Billige er de ikke, for tusind kroner er jo også en slags penge. Men set i forhold til funktionen og kvaliteten, der fuldt er på højde med de dyreste konkurrenter på markedet, er prisen yderst rimelig.

www.craft.se

Craft Glow Bib er svenskernes nye high-end-cykelbuks og den model, det professionelle cykelhold Orica-GreenEDGE kører med. Men med en pris lige under de 1.000 kroner placerer bukserne sig faktisk i mellemprissegmentet godt en tusindlap under de gængse topbukser.

Det kan man dog bare hverken se eller mærke, for med en fremragende dæmpet pude, en super velfungerende silikonekant ved benafslutningen og fornemt ventilerede seler oser bukserne af high-end.

Som en lille detalje er der indlagt reflekser i det mønster, der omslutter benet ved buksekanten. Også sømmene, der står i lysende kontrast til resten af stoffet, reflekterer. Ud over at se godt ud og få bukserne til at adskille sig fra konkurrenternes lige så sorte cykelbibs øger det sikkerheden, hvis du bliver fanget ude på ruten efter solnedgang.

Generelt var vi svært begejstrede under hele testen. Eneste lille minus er, at bukserne går ganske højt op på maven. På en varm træningstur skaber det en ekstra varmezone, der godt kan være lidt ubehagelig. Samtidig gør den høje kant det vanskeligt at lade vandet.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: