Hvad? Luksuscykelbukser med ventilerede stropper. Anatomisk pude med høj stødabsorbering.

Svenske luksuscykelbukser

POCs nye serie af landevejsbeklædning debuterer med et par luksusbibs.

## POC Essential Bib Shorts | |

Plus: Lækre materialer og knivskarp pasform.

Minus: Lidt smalle elastikbånd i benafslutningerne og kosmetiske fejl ved syningerne.

Pris: 1.600 kr.

Konklusion: Ambitionerne fejler ikke noget, og på pude, materialevalg og pasform leverer bukserne varen. Bredere benafslutningsbånd og lidt finpudsning af forarbejdningen vil dog klæde produktet.

www.pocsports.com

Svenske POC vil bide skeer med de tunge drenge inden for cykeltøj. Det ses på prisen, men også den kompromisløse tilgang til materialerne – de oser af kvalitet.

Pasformen er i top, så længe kroppen er slank, for det er elitemotionisten, der er i sigtekornet. Snittet er smalt, og har du blot en smule flæsk på sidebenene, må du hellere gå en størrelse op, i forhold til hvad du plejer. Stoffet er fast, med indlagt kompression. Ikke voldsomt, men lige nok til, at det føles, som om bukserne understøtter enhver kraftudfoldelse.

Selerne er brede og velventilerede og sidder behageligt over skuldrene. Benafslutningerne er fornuftige, men vi foretrækker nok brede, bløde bånd i forhold til de ret smalle, faste bånd, som findes på testbukserne. Logoet er refleks, hvilket øger synligheden – noget, der ligger svenskerne på sinde.

Puden, som er cykelbuksernes hjerte, er fremragende og fuldt på niveau med fx en stor spiller som Assos’ seriøse bud. Den er lille og tæt, med en fremragende densitet, der smukt tackler sadlens tryk. Samme perfektion er der ikke i de lidt sjuskede syninger. Funktionelt er det ligegyldigt, men skal POC anses som et ægte luksusprodukt, skal der gøres lidt benarbejde her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: