Produktinfo: Letvægts cykelshorts med semiløs pasform. Separat sømløs inderbuks med teknisk, anatomisk pude. Str. XS-XXL.

Vellykkede MTB-shorts

Mavic tager stikket hjem med de ultra-tekniske og råt designede Stratos mountainbikeshorts.

Mavic MTB-shorts | |

Pasform: Top-behagelig og perfekt i cykelstilling. Puden er ypperlig.

Kvalitet: Lækre materialer og fino forarbejdning.

God til prisen: Absolut godkendt. Der er fuld valuta for hver en krone.

Konklusion: Et par fremragende MTB-shorts, hvor funktionalitet og look går op i en højere enhed. Blæret pasform, lækre materialer og en helt rimelig pris. Eneste lille svaghed er en generende syning i inderbuksens elastikkant.

Pris: 849 kr.

www.biketoyz.dk

Efter i årevis at have stået bag Adidas' meget ofte skamroste cykelbeklædning (samt sko m.v.) fører Mavic sig nu frem under eget navn. Og at de franske designere ved, hvad det drejer sig om, er man ikke tvivl om, når man stifter bekendtskab med fx mountainbikeshortsene Stratos. Her er tale om et gennemført high endprodukt, der virkelig begejstrer hele vejen igennem.

Lige når man får shortsene på, føles pasformen lidt akavet. Men så snart man sidder på cyklen, falder alt på plads. Det semiløse snit er nemlig ergonomisk designet, så det matcher kroppens siddestilling i sadlen optimalt. Og det virker! Samtidig oplever vi, at de valgte materialer – et miks af lette, strækbare samt mere slidstærke polyestermaterialer – løser opgaven perfekt.

Bevægeligheden er rigtig god, ‘indeklimaet’ føles svalt og behageligt uden sved og fugt, og den separate inderbuks med pude er et kapitel for sig. Selve buksen er i blød, ultrastrækbar, åben mesh med bred hofteelastik, mens siddepuden ikke er kraftig, men giver topkomfort i sadlen. På detaljesiden skorter det ikke på funktionelle finesser, bl.a. 2 små lårlommer til fx gel samt små velcrojusteringer ved lænden, så de ikke generer.

Der er kælet for både detaljer og design, og vi faldt da også pladask for Stratos-shortsene.

Info

Saddelformet. Pasformen i Stratos føles overlegen på cyklen, bl.a. fordi snittet er designet til at matche siddestillingen på cyklen.


Ventilation. En række strategisk placerede ventilationshuller giver god åndbarhed og mulighed for, at fugt kan slippe væk.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: