Produktinfo Vandtæt, åndbar overtrækscykelbuks i letteste Gore-Tex. Lynlås i ben, forstærket bag, lændelomme. Str. S-XXL.

Vellykkede overtrækkere

Superlette materialer og fine detaljer i et par gennemførte regnbukser til cykelbrug.

10. oktober 2012

## Gore Path Pants | |

Funktion: Overlegen vandtæthed, åndbarhed og tiptop pasform.

Kvalitet: Detaljerne står i kø, og materialevalget er helt i top.

God til prisen: Ikke billigt. Afgjort et high-end-produkt til de kræsne.

Konklusion: Gore Path Pants er regnbuksen til fx cykelpendleren, der vil have det ypperste. Funktion og materialer er i top. Kombineret med en støvle eller et cykelsko-cover spiller hele pakken maksimalt. Med almindelige sko på er der risiko for ekstra våde fødder.

Pris: 1.250 kr.

www.gorebikewear.com

Gore Path Pants

Med udgangspunkt i Gore-Tex’ nyeste og letteste materiale, Paclite Shell, kan det dårligt gå galt. Og de dejlig lette og fornemt åndbare – vi snakker trods alt 100 pct. vandtæthed – overtræksbukser designet til cykelbrug er da også en fornøjelse i brug. Materialet er unikt, men detaljerne løfter også bukserne højt over gennemsnittet.

Fx har bagdelen forstærkning som gør dem ekstra robuste og slidstærke, præcis hvor der er mest belastning. Lange lynlåse i benene er klare plusser, og ydermere er her velcrostropper på tværs, så bukserne ikke flagrer. Kun elastikkanten ved anklen studser vi over: Med skoovertræk eller en støvle på lukker den løsning effektivt for vand og slask. Men med almindelige sko på løber vand fra buksebenene ned i skoene, da buksekanten samles om anklen. Justerbar velcro ville være smartere.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: