Stor test af 17 cykeljakker og -veste Download og se resultaterne af den store test.

Cykeljakker: Test af 17 jakker og veste til cykling

Aktiv Træning har testet 17 af markedets nyeste cykeljakker og cykelveste til cykling. Find den bedste cykeljakke eller cykelvest.

11. juli 2013

En let og lille cykeljakke eller vest, der kan ligge i lommen og trækkes over kroppen, når det blæser op, er guld værd og en uundværlig forsikring, når du cykler herhjemme.

Hent testen af cykeljakker og veste

Aktiv Træning har testet 17 cykeljakker og cykelveste. Download testen og se den hundedyre vinder, og hvor du får mest for pengene.

Sådan har vi testet

Samlet vurdering: Hver enkelt vest eller jakkes samlede karakter er en helhedsvurdering med fokus på komfort, pakbarhed, pasform og oplevelse på cykelture med skiftende intensitet.

Der er forskel på, om vesten eller jakken skal bruges på landevejen eller ude i skoven, og om den blot skal hives frem, når vejret skifter karakter – eller om du vil have den på fra start til slut. Det har vi taget højde for i testen, hvor erfarne cykelryttere flittigt har brugt de forskellige modeller og vurderet dem på en række forskellige parametre og under forskellige forhold. Vi har valgt at vægte produkternes pakbarhed, altså hvor meget de fylder i sammenpakket tilstand, ret højt. Produkterne er nemlig tænkt som en nødløsning, du tager med på dage med omskifteligt vejr. Og det er vores oplevelse, at du er mere tilbøjelig til at tage en lille jakke/vest med end en stor. Som altid har vi sammenfattet indtrykkene for hver eneste model i en samlet konklusion, der kort ridser dens styrker og svagheder op – og vi udpeger, hvilke formål den gør sig bedst til.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: