Produktinfo Cykeljakke i kraftigt softshellmateriale med Windstopper- membran. Formsyet til racerposition på cyklen. Høj, tætsluttende og elastisk krave, ventilationskiler i front og flere lommer. Str. S-XXL.

Fiks cykeljakke

Der er kælet for både detaljer og pasform i Gores fartfokuserede cykeljakke til de kræsne.

23. december 2010

Gore Xenon SO Jacket | |

Kvalitet: Materialevalg, kvalitet og finish er i topklasse.

Pasform: Tæt som bare pokker. Men stadig fin bevægelsesfrihed.

God til prisen: Vi er i Mercedesklassen, og det koster altså.

Konklusion: Softshellen her er tænkt og designet til de kræsne ryttere, der tilbringer det meste af landevejstiden på den store klinge. Funktionaliteten er imponerende med et væld af blærede detaljer – og så et par, der skyder over mål. Dyrt, men lækkert lir.

Pris: 1.650 kr.

www.gorebikewear.com

Lad det være sagt med det samme: Folk med antipati mod meget kropsnært tøj kan roligt stå af her. For Xenon-softshell-cykeljakken er nok det mest strømlinede og fartfikserede stykke beklædning, vi har lynet på kroppen i meget lang tid. Det er dog ikke negativt ment. Tværtimod.

For det er imponerende, så lækker pasform og god bevægelsesfrihed det formsyede snit og elastiske materiale giver. Fx i form af de forbøjede albuer samt en lang ryg og ret kort front, der virker stumpende, når man står oprejst. Men foroverbøjet på cyklen falder det hele perfekt på plads.

Blandt mange detaljer glædes vi især over en godt tænkt nakkeindsats i blødt, elastisk materiale, der lukker helt af for træk ned på ryggen, samt de 2 lange ventilationslynlåse i fronten, som giver super hurtig udluftning. Lidt ærgerligt er det, at den meget lille lynlåssnip er svær at få fat i med handsker på.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: