Produktinfo Cykeljakke med forlænget ryg og anatomisk skårne ærmer. Elastik v. håndled og i livet. Ryglomme. 108 gram.

Fjerlet vindjakke

Fine detaljer og gennemført pasform tager stikket hjem i Crafts nye cykelvindjakke.

Craft Bike Featherlight Jacket | |

Funktion: På ypperligste vis let, beskyttende, åndbar og tætsiddende.

Kvalitet: Dejlige materialevalg og fin forarbejdning. Godt helhedsindtryk.

God til prisen: Funktionel og dejlig, men er heller ikke en billig løsning.

Konklusion: Er du på udkig efter en let windbreaker, som du kan hive af og på efter behov, så er Featherlightjakken et rigtig godt bud. På træningsturene leverer den et helstøbt indtryk og henter især ros for sin gode pasform.

Pris: 650 kr.

www.craft.se

Den nye cykeljakke fra Craft føles virkelig fjerlet på kroppen. Fokus er lagt på at holde vægten helt i bund, og det er opnået ved at barbere alle overflødige detaljer af og anvende et særdeles let stof. Recepten virker, for som en windbreaker til en småkølig fyraftenstur på landevejsraceren er jakken yderst kompetent.

Åndbarheden gennem stoffet og rygstykkets sluser er i top. Det samme er vindtætheden. Men forvent ikke, at jakken tackler mere end en lille byge. Regnvejrsture er ikke dens domæne. Det er til gengæld tempofyldte træningsture på landevejen.

Snittet er udpræget sportsorienteret, med anatomisk skårne ærmer og ekstra længde i ryggen – en fint afsluttet detalje, vi satte stor pris på. Vi hæfter os også ved de meget tydelige reflekser. Mindst lige så uvurderlig er jakkens evne til at blive krammet ned til en tennisbolds størrelse. Det gjorde, at vi konsekvent havde jakken med på tur og hev den af og på efter behov – akkurat som jakketypen lægger op til.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Påvirker varmen din træning?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: