Produktinfo Letvægts-regn- og vindjakke til mountainbikebrug. Fremstillet i HyVent-ripstop-nylon. Fås i blå, grøn og grå farve.

Kom bare an, regn

Få effektiv beskyttelse på de regnvåde mountainbiketure uden at koge over indefra

The North Face Lands End Jacket | |

Pasform: Suveræn pasform, der passer til cykelposituren.

Kvalitet: Lækre materialer, og forarbejdningen er i top.

God til prisen: Jakken forlænger cykelsæsonen, hvilket gør prisen o.k.

Konklusion: Løser fremragende jobbet med at skærme for vejret, uden at den bliver så tillukket, at du koger over indefra. Masser af gode detaljer og en god pasform. Ryglommen kan være lidt forvirrende at finde rundt i, da den kan åbnes flere steder.

Pris: 1.199 kr.

www.thenorthface.com

Det er ikke nemt at lave regntøj, der egner sig til mountainbikekørsel. For på mountainbiken er intensiteten så høj, at hvis tøjet bliver alt for regntæt, så koger man over indvendigfra. Derfor skal en mountainbikeregnjakke finde den rette balance mellem regntæthed og ventilation.

Det formår Lands End-jakken i høj grad. Store meshsyninger under armene, der går helt ned ad underarmene, og store udluftningslommer på ryggen sikrer, at man bliver luftet godt igennem, så sveden kan fordampe fra inderlaget. Samtidig er man godt beskyttet fortil, hvor regnen preller af på den vind- og regntætte front.

Ros skal jakken også have for mange gode detaljer og gode og lækre materialer. Der er små tommelfingergreb, som holder ærmerne nede på plads. Der er lækkert og blødt stof ved halsåbningen. Og pasformen er perfekt tilpasset til cykelposituren, fx med forbøjede ærmer.

En lille anke går på baglommen, som kan åbnes både på toppen og i siderne. Det kan være lidt forvirrende, når det går stærkt. Får man ikke lige lukket alle indgangene til lommen, kan tingene falde ud. Det er dog et lille minus på et ellers rigtig godt produkt.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: