Sidder godt En blød ribkant i gummi sikrer, at vesten ikke kryber op.

Lidt for luftig cykelvest

Kold vind risikerer at få frit spil i denne cykelvest.

SUGOI RS ZERO VEST | |

Konklusion: Der er ingen tvivl om, at RS Zero-vesten er et kvalitetsprodukt, og den gør det strålende et langt stykke ad vejen. Men pasformen ved ærmegabene – som er et kritisk punkt ved veste – er et irriterende kiks, der trækker ned.

Pris: 899 kr.

www.sugoi.ca

Pasformen i Sugois vest er tæt racerfit – eller rettere ville gerne være det. Desværre er snittet for løst omkring den øverste del af brystet og specielt ved armhulerne, hvilket giver kold vind frit spil – medmindre man har kraftigt tøj under. Og det er jo næppe idéen.

Bortset fra den del af pasformen er vesten velfungerende. Det bløde, tynde og meget fleksible softshellmateriale er udviklet til træning i kulde og overgangsvejr og giver god varmeregulering. Vi oplevede ingen nævneværdige fugt- og svedproblemer indefra – heller ikke ved træning med høj intensitet. Samtidig byder vesten på gode detaljer som fx en velfungerende og tilpas høj og tæt krave samt gode, vinklede ryglommer med nem adgang og lynlås.

PRODUKTINFO:

Cykelvest i strækbart, vandafvisende og vindtæt softshellmateriale. Fås i str. S-XXL.vinklede ryglommer med nem adgang og lynlås.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: