Produktinfo: Letvægtscykelwindbreaker i åndbart materiale, asymmetrisk lynlås, strækbare ærmegab og reflekser. XS-XXL.

Luksus-cykeljakke

Engelske Rapha brillerer med en ypperlig overtræksjakke – der koster boksen!

## Rapha Classic Wind Jacket | |

Funktion: Dejlig vindafvisning, ‘bygetæt’ og god åndbarhed. Fint pakbar.

Kvalitet: Der er kælet for detaljer og materialevalg. Lækkerhedsværdi i top.

God til prisen: Prisen er umanerlig høj. Men for de kræsne er det nok o.k.

Konklusion: Der er næppe en finger at sætte på den lækre cykeljakke fra Rapha, der ganske enkelt oser af klasse. Design, materialer og funktionalitet er gennemførte, så man føler sig topforkælet i den bløde, velsiddende sag. Minusset er afgjort prisen.

Pris: ca. 1.700 kr.

www.rapha.cc

Den stilede Tour de France-vinder Bradley Wiggins foretrækker tøj fra det engelske tøjmærke Rapha, og blandt cykelfeinschmeckere har mærket i flere år stået som et fyrtårn inden for smagfuld, funktionel cykelbeklædning. Det behøver man ikke at bruge lang tid på at forstå, når man trækker i denne fint pakbare vindjakke.

Den sidder i al enkelhed godt på kroppen takket være et afpasset kropsnært snit mikset med et blødt materiale, der er strækbart i fire retninger. Så ingen ubehagelig strammen nogen steder. Ryggen er forlænget, så den dækker godt i cykelpositur, og der er en lille snørejustering i livet.

Halsen er tæt og ikke for høj, mens lynlåsføringen er asymmetrisk – hvilket dog ikke er et plus i vores bog. Den følelse skal man lige vænne sig til. Den lille ‘værdilomme’ rummer fint en mobil mv. uden at daske rundt. Af mange fine detaljer vil vi især fremhæve de strækbare ærmegab i blød lycra. De er så lækre og lukker fortrinligt.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: