Produktinfo Luftig letvægtscykeltrøje i kropsnært snit. Meshpaneler, 3 ryglommer, lynlåslomme i lænden og gummikant. Str. S-XXL.

Luksustrøje til entusiasten

Til varme tempofyldte træningspas er trøjen et uforligneligt bud. Den er utrolig dyr, men oser også af kvalitet og knowhow.

Gore Bikewear xenon S Jersey | |

Konklusion: Til varme tempofyldte træningspas er trøjen et uforligneligt bud. Den er utrolig dyr, men oser også af kvalitet og knowhow. For den dedikerede landevejsrytter er Xenon et fantastisk valg, der adskiller sig markant fra gennemsnitsvaren.

Pris: 1.100 kr.

www.gorebikewear.com

Som et lag bodypaint smyger Xenon-cykeljerseyen sig om overkroppen, mens markante meshpaneler i ryggen, lænden og armhulerne tillader sved i rå mængder at dampe af. Ingen tvivl om, at det er understøttelse af en ultimativ performance, der er cykeltrøjens fokus.

Fronten er meget rart en smule vindafvisende og dæmmer op for kold fartvind, ligesom lynlåsen er lagt under en fin afskærmning.

Det er blot eksempler på, hvordan Gores designere har tænkt for at skabe den perfekte cykeltrøje. Gode detaljer er også, at lynlåsen er dækket af, så den ikke prikker mod maveskindet, og at der uden på den ene ryglomme er lagt en lille lynlåslomme.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: