Produktinfo Elastisk krave, indvendig ryglomme, elastik i livet. 117 gram.

Pragtfuld og dyr

God kvalitet behøver ikke at koste kassen. Men det gør det altså, når vi snakker Assos. Denne pivlækre vest bugner af detaljer og sublime løsninger.

## Assos SV. Climaschutz | |

Konklusion: Vesten er ufattelig dyr, men har du råd, så får du efter vores opfattelse den i særklasse fedeste vest, som markedet lige nu kan præsentere.

Pris: 1.199 kr.

www.assos.com

Det er helt vildt, så lækker den er. Men du er nødt til at have den i hånden for virkelig at fornemme det. Om det helstøbte indtryk retfærdiggør den skyhøje pris, vil vi ikke gøre os til dommere over, men faktum er, at materialernes kvalitet og de sindrige detaljer ligger langt over konkurrenterne.

Et tydeligt eksempel er ryglommen, der er placeret indvendigt. Du får adgang vi to indstiksåbninger i ryggen, som samtidig gør det muligt at komme til cykeltrøjens lommer. Den detalje er simpelthen genial.

Pasformen er helt i top. Det skyldes kombinationen af et kropsnært snit og elastik i livet og i nakken. Den med nakken har vi ikke set før, men kan konkludere, at det er eventyrlig behageligt med sådan et stykke smidigt stof, der fjerner lynlåsens tryk mod halsen.

Vesten er vindtæt og samtidig ganske vandafvisende. Det gør den perfekt til de lidt mere barske efterårsture.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: