Hvad? Pendlercykeljakke med indbygget LED-lys. Fås i skriggrøn, skriggul og sort.

Synlig cykeltur

Robust, trafiksikker og relativt sporty. Pendlerjakken fra Endura er et godt bud i genren.

## Endura Luminite Jacket II | |

Plus: Masser af reflekser og fin designkvalitet.

Minus: Lampen falder ud af sit etui. Ret begrænset åndbarhed og lidt skramlende materialer.

Pris: 1.149 kr.

Konklusion: En rigtig solid pendlerjakke. Lampen virker ikke helt efter hensigten, men den bidrager også kun i begrænset omfang til din synlighed. Det er i langt højere grad farven og reflekserne, der sørger for den del.

www.endurasport.com

Den lever op til sit navn, gør den, pendlercykeljakken Luminite II fra Endura. For den lyser i den grad op, både med sin hidsige signalfarve og sine rigtig mange reflekser – men også takket være en lille, blinkende LED-lampe i lænden.

Som navnet antyder, er dette anden version af jakken, og modsat sin forgænger, der med poset snit og grove materialer gav lidt mindelser om en arbejdsjakke, er den updatede version her anderledes sporty. Snittet er tættere og mere intelligent med ekstra længde i ryggen, og materialerne er tyndere uden dog helt at undslippe regnjakkefornemmelsen.

Jakken er ret robust. Den klarer kraftig nedbør og sikrer varme på kølige dage. Prisen for det er en begrænset åndbarhed. Så glem hidsig tempokørsel, hvis du vil undgå at koge over.

Jakken har en række pendlerdetaljer som fx tre store lommer og justerbar halsåbning. Jakkens ‘slagfeature’, den lille LED-lampe, giver kun et spinkelt lys og kan falde ud af sit plastetui. Og i bunden af lommen bidrager den altså ikke rigtig med noget.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: