Produktinfo Langærmet termocykeltrøje med 3 ryglommer. Gummikant i linning. Str. S-XXL.

Trafiksikkerhed for fuldt blus

Gore Bike Wear Power Thermo Jersey er en blød og dejlig lun cykeltrøje. Udmærker sig med en fornem pasform og opleves i al enkelhed super komfortabel.

## Gore Bike Wear Power Thermo Jersey | |

Konklusion: Blød og dejlig lun cykeltrøje. Udmærker sig med en fornem pasform og opleves i al enkelhed super komfortabel. Perfekt til brug med en windbreaker. Neonversionen er ypperlig til den mørke sæson – og så har Gore lagt prisen ganske rimeligt.

Pris: 750 kr.

www.gorebikewear.com

Gore Bike Wear Power Thermo Jersey

Det noget kraftigere, men ekstremt smidige materiale er trumfkortet i Gores knivskarpe Power Thermo-cykeljersey. Trøjen sidder rart og tæt til på kroppen, men uden at det går ud over bevægelsesfriheden. Samtidig er den qua sin opkradsede bløde inderside dejlig lun til køligere vejr – omend man ikke skal forvente udpræget vindafvisning. Her må der fx en vindvest indover. Men materialet er tæt nok til at tackle en ikke alt for kold fartvind.

Den i halsen fint afskærmede lynlås er også dækket af på indersiden. På plussiden noterer vi os også den rart tætsluttende og rigtig komfortable krave samt de ekstra elastiske ærmer, der har en fornem pasform og længde.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: