Fakta: 100 pct. regntæt let­vægts­cykel­vest i tætsiddende snit.

Vandtæt luksus

Raphas nye regnvest i lommestørrelse er en vellykket pakbar regnvejrsløsning.

## Rapha Pro Team Rain Gilet | |

Plus: Lækker komfort og fine detaljer.

Minus: Prisen, savner reflekser.

Pris: 1.300 kr.

Konklusion: Vælger man Rapha, vælger man dyrt. Men Rapha Pro Team Rain Gilet har nu også det ekstra. Pasformen er fornem, materialer og funktion er gennemførte, og vesten giver sublim åndbarhed, samtidig med at man får regnbeskyttelse.

www.rapha.cc

Engelske Rapha udviklede sin nye regnvest på opfordring fra Team Sky-prorytterne, der ønskede sig en let, pakbar regnløsning, der var mere effektiv end en klassisk vindvest og ikke så ‘lukket’ som en regnjakke. Den opgave har Rapha løst til topkarakter, og den tætsiddende, højkravede vest er også blevet småuundværlig på vores ture i den sure tid med byger, rusk og regn.

Vesten kan nemt rummes i ryglommen og hives frem efter behov. Men vi synes nu, den fungerer rigtig godt som et vejrrobust yderlag på hele turen. Den holder torsoen både varm og tør, og man slipper for den indelukkede fornemmelse i en fuld regnjakke. Åndbarheden matcher ikke en tynd vindvest, men det betyder minimalt på denne årstid.

Detaljerne er gennemførte: Ekstra forlænget ryg dækker lænden og beskytter bagdelen mod opsprøjt, kraven lukker godt og rart højt (stadig med rum til en lunende buff), og lynlåsen er afskærmet for afkølende fartvind. Eneste minus er få reflekser – og prisen. Det er på alle måder dyr luksus.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: