Cykeltøjsgigant hylder København

Har du lyst til at se København på en helt ny måde. Så bliver der rig lejlighed til det, når engelske Rapha i weekenden hylder byen for dens unikke cykelmuligheder.

22. juni 2017 af Lasse Lyhne

Engelske Rapha er kendt for at lave lækkert cykeltøj til sofistikerede mænd og kvinder - med slanke skikkelser og velpolstrede tegnebøger. Men englænderne står også bag en række spektakulære cykelevents rundt om i hele verden.

Senest har de under sloganet ”Rapha Rides” besøgt 20 storbyer, der alle er særligt interessante udfra en cykelvinkel, og nu ankommer de til København fredag d.30.6.

København og belgiske brosten

Det er der blandt andet kommet en flot og anderledes københavnerfilm ud af (se den herunder). Her fortæller profrytteren og tidligere 6-dags-vinder Marc Hester fx om, hvordan det at cykle gennem københavn om morgenen kan sammenlignes med at køre et Belgisk brostensløb.

Derudover står Rapha bag 15 cykelevents i løbet af weekenden. De er ganske forskellige og tæller blandt andet en tur rundt til ny og gammel arkitektur, en hurtig tur fra Malmø til København samt en work shop med Team Skys kok, der fortæller om, hvad profrytterne spiser, og hvilken rolle kosten spiller i forhold til præstationerne.

Eventsene er gratis, men kræver tilmelding.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: