Produktinfo Højdemåler, termometer, personligt display, konfiguration.

Enkel cykelcomputer

En avanceret cykelcomputer behøver ikke være stor eller koste kassen. VDO begejstrede med et hav af funktioner som fx. højdemåler, puls og et justerbart display.

4. november 2013

## VDO MC 2.0 WL | |

Konklusion: Du får voldsomt mange avancerede funktioner for pengene. Brugerfladen tager det lidt tid at vænne sig til, og displayet kræver gode øjne. Men funktionen er helt i top.

Pris: 650 kr.

www.vdocyclecomputer.com

Computeren her beviser, at avancerede cykelcomputere ikke behøver at koste en formue. Du får masser af professionelle funktioner og mulighed for udvidelser uden at skulle stikke dybt i lommen. Vi nævner i flæng: højdemåler, modificerbart display, termometer og mulighed for pulsmåler som ekstra tilbehør plus alle de almindelige funktioner!

Opsætningen er lidt bøvlet og uigennemskuelig, da det ikke er tydeligt, hvilken af de fem knapper man skal trykke på – den ene har endda to funktioner! Det samme gør sig gældende i den daglige betjening, som kræver, at man bruger den i lang tid, før man er dus med alle knapperne. Monteringen er ellers enkel, omend vi igen synes, sensoren er lidt stor og pulsbæltet (ekstratilbehør) lidt klodset.

Displayet er yderst informativt, men tallene noget små og kræver gode øjne. Heldigvis er de vigtigste informationer prioriteret med lidt større tal.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: