Produktinfo Cykel-GPS med touchskærm. Nyt kortmateriale kan isættes via SD-kort. 15 timers batterilevetid. Vægt: 98 gram. Tilsluttes til pc eller Mac via USB-kabel.

Fantastisk cykelcomputer

Garmins Edge 800 er en fantastisk cykelcomputer, der kan vise vej, motivere dig til at træne og tilsluttes et hav af ekstraudstyr. Den nemme styring og opsætning gør den velegnet til både motionister og hardcore cykelentusiaster.

## Garmin Edge 800 | |

Funktion: Garmin Edge 800 har masser af funktioner og god og intuitiv betjening.

Kvalitet: Er bundsolid, og så er der kælet for designet.

God til prisen: 4.000 kr. koster den model, du skal have. Det er ikke billigt.

Konklusion: Garmin Edge 800 er dyr, men gør også dine cykelture sjovere og mere effektive. Uden tvivl markedets bedste cykelcomputer til både motionsfolket og cykelentusiaster. I forhold til Edge 705, som den afløser, er den hurtigere og nemmere at betjene og har en bedre skærm.

Pris: 3.299 - 3.999 kr.

www.garmin.dk

Garmin Edge 800

Vi roser tit Garmins GPS-ure for at være gode, solide træningsredskaber. Hidtil har de dog manglet en dimension, nemlig den lækkerhedsfaktor, som man kender fra fx Apples og Samsungs mobiltelefoner. Det er slut nu. For med Garmin Edge 800-cykelcomputeren forener Garmin det solide træningsredskab med et sprødt og lækkert design med masser af wauw-faktor.

Først og fremmest er der ros til den store og tydelige skærm, der også er touchdisplay. Det vil sige, at man betjener cykelcomputeren ved at trykke på skærmen. Det er en stor fordel, for det gør styringen nem og intuitiv. Uden handsker fungerer det helt upåklageligt, men også med forholdsvis tykke vintercykelhandsker på kunne vi navigere rundt i funktionerne.

På skærmen kan du vælge at få vist en masse tal, der beskriver din træning. Fx din puls, din hastighed, den tilbagelagte distance, temperaturen, og hvor mange højdemeter du har kørt. Ja du kan sågar se, hvor mange procent den stigning er, som du kører op ad, via den indbyggede barometriske højdemåler. Eller du kan bruge skærmen til at køre om kap med en virtuel træningsmakker.

Makkeren kan enten køre med en forprogrammeret tid eller følge en af dine tidligere ture. Hvis du fx kører en rundstrækning, kan du sætte den virtuelle makker til at køre, som du gjorde, sidst du var ude på rundstrækningen.

Endelig kan du bruge skærmen til turn by turn-navigation, som vi kender det fra biler. Tast ind, hvor du gerne vil hen, og følg så de tydelige anvisninger på skærmen. Du kan sågar vælge, hvilken type veje du vil køre på: landeveje, grusveje og så videre. Det er en god feature, der gør, at man prøver nye og spændende ruter af i stedet for altid at køre de samme steder hen.

Turn by turn-funktionen kan du også bruge til at følge andres ruter. Skal du cykle et nyt sted, kan du via Garmins træningswebsted, Garmin Connect, hente andres ruter og følge dem.

På negativsiden tæller kun prisen. Den billigste model koster 3.299 kr. og kan ikke rigtig anbefales, da der ikke følger pulsbælte og kort med. Du skal op at give 3.999 kr., før der følger ordentlige kort med over hele Europa, men så får du også både pulsmåler og kadencemåler med.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: