Garmin cykelcomputer fuldtræffer

Garmin Edge 500 er halvt så stor og næsten dobbelt så god som topmodellerne. Garmins cykelcomputer er et hit.

## Garmin Edge 500 | |

Funktion: Kan de mest utrolige ting og er alligevel nem at gå til. Perfekt!

Kvalitet: Helt i top – alt fra holder til computer virker yderst velforarbejdet.

God til prisen: Udnytter du alle de mange muligheder, er prisen fair.

Konklusion: Garmin Edge 500 er et storartet bekendtskab, der overstråler de dyrere modeller. Begejstrer især med sin nemme funktion og mange muligheder. Det giver både de teknikforskrækkede og nørderne alt, hvad de kan ønske sig.

Pris: 1.799 kr.

www.garmin.dk

Garmin Edge 500

Det kan godt være, at den umiddelbart virker dyr. Men da den forholdsvis lille cykelcomputer fungerer bragende godt, så er det nu svært at brokke sig.

Opsætning foregår helt problemfrit. Der er ingen ledninger, der skal spændes fast, og grundopsætningen af computeren foregår fuldstændig intuitivt.

Modsat tidligere modeller har Garmin valgt kortfunktionen fra for at kunne nøjes med et mindre display. Det er i vores øjne et rigtig godt valg til træningsture på velkendte ruter. Er du nysgerrig efter at komme ud på nye ture, kan du altid hente andre Garmin-brugeres ruter ned på computeren og så lade den vise vej med simple pile – men altså intet kort.

Garmin Edge 500 vælter sig i muligheder. Bag det overskuelige display gemmer der sig ved et enkelt tryk på de velplacerede knapper (der dog ligger lidt vel tæt) et hav af funktioner, som giver dig informationer undervejs på turen.

Som med Garmins øvrige produkter kan du uploade den kørte rute og andre træningsdata til din pc og det bagvedliggende træningssite. Ligesom du nemt kan koble pulsmåler og kadencesensor til.

PRODUKTINFO:

GPS-baseret cykelcomputer med alle basisfunktioner, barometrisk højdemåler samt mulighed for dataoverførsel. Vandtæt. Batterilevetid: 18 timer. Vægt: 57 gram.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: