Fakta: GPS-cykelcomputer, der kan vise fart og distance og via tilkøb puls og kadence. Forbundet via Bluetooth til din mobil.

Lille men kvik GPS

Garmin Edge 25 er en minicomputer proppet med avancerede funktioner. Den er et lille hardwaremonster.

## Garmin Edge 25 | |

Plus: God størrelse, mange funktioner.

Minus: Små tal på displayet.

Konklusion: Edge 25 er et lille monster i forklædning. Der er proppet utrolig mange funktioner ind i den lille cykelcomputer. Kan du leve med de små tal på displayet, får du et brag af en cykelcomputer til en ganske billig penge.

Pris: 1.399 kr. (1.599 kr. med puls)

www.garmin.com

Vi aner en ny tendens. Efter at cykelcomputerne i en årrække er blevet større og større og har fået stadig mere avancerede skærme, peger flere ting på, at det nu går den anden vej. Tidligere i år lancerede amerikanske Lezyne det, der dengang var verdens mindste GPS-computer, og nu er Garmin på banen med hele to minicomputere: Edge 20 og den her testede Edge 25.

Begge computere har en stribe velfungerende basale funktioner og byder på op til 3 datafelter på skærmen ad gangen. Det fungerer upåklageligt, omend tallene ikke er så store, når der er 3 felter på skærmen. Computerne har også fine navigationsfunktioner, hvor du kan følge en rute, du har downloadet via Garmin Connect, og på skærmen få at vide, hvornår du skal svinge. Også det fungerer godt.

Desuden kan du få vist livesegmenter, dvs. at du kan konkurrere med dig selv på udvalgte passager på din træningstur. Computerne understøtter dog kun Garmin-segmenter – ikke Strava-segmenter. Efter din træning kan du uploade dine data til Garmin Connect eller til Strava.

Computerne er meget nøjagtige og bruger ikke kun GPS, men også det russiske GLONASS-system, der løfter præcisionen i fx skove og kløfter. Det mest imponerende er dog Edge 25’s avancerede funktioner, der tilsammen gør den til et lille hardwaremonster.

Har du en smartphone, kan du trådløst udveksle data med din telefon og få vist indkomne SMS’er på den lille skærm. Computeren understøtter også Ant+-standarden, så du kan bruge et pulsbælte og en hastigheds- og kadencemåler sammen med GPS’en. Dermed ligger den funktionsmæssigt helt på linje med mange af sine større og dyrere storebrødre. Så har du efterspurgt en avanceret computer, der fylder minimalt på cyklen, så kan Edge 25 meget vel være lige det, du har ledt efter.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: