Produktinfo Standardfunktioner, fx fartog distancemåling, højdemåler, temperatur, kan udbygges med pulsmåler, kadencemåler m.m.

O-Synce Macro X Free

Fantastisk brugervenlig og velfungerende computer, der nemt kan udbygges.

## O-Synce Macro X Free | |

Funktion og kvalitet Macro X Free skiller sig ud fra mængden på en række punkter. Displayet indeholder desuden mange informationer, men er let at aflæse. Dens holder er speciel – den stikker frem foran styret og sikrer dermed en god midterplacering på styret. Fin detalje, der fungerer godt på farten. Et lille minus er, at computeren kan være lidt bøvlet at få af og på.

Den trådløse sender er let at montere og arbejder med ANT+-teknologi, hvilket betyder, at den ikke bliver forstyrret af andre signaler. Og som et stort plus kan du udbygge den med masser af ekstra tilbehør.

Betjeningen af Macro X Free er genial, da du blot trykker på knappen, som har 3 funktioner på holderen. Du kan trykke 3 steder og på den måde skifte mellem funktioner og visninger på displayet, som trods små tal er fint at aflæse, når man kører. En anden god detalje er aflæsning af højde og mulighed for at udbygge med både kadencemåler og pulsmåling, når behovet opstår. En genial computer, som du kan vokse med!

Konklusion: Fantastisk brugervenlig og velfungerende computer, der nemt kan udbygges.

Pris: 699 kr.

www.o-synce.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: