Produktinfo: GPS-baseret cykelcomputer med batteritid på op til 20 timer. 510’eren er modsat forgængeren forsynet med trykfølsom farveskærm. Fås uden pulsbælte og kadencemåler til 1.795 kr.

Social cykelcomputer

Garmin Edge 510 er en smuk opdatering af et godt produkt, der har næsten alt, man kan ønske sig. Der ud over har cykelcomputeren et par gode tricks i ærmet.

## Garmin Edge 510 | |

Funktion: Avanceret cykelcomputer med næsten alt, man kan ønske sig.

Kvalitet: Trods mange funktioner er den let at bruge.

God til prisen: Prisen er høj, men kvalitet og funktionalitet følger med.

Konklusion: En af markedets mest avancerede cykelcomputere og til en pris, der afspejler dette. Den rummer et væld af funktioner til den kræsne og krævende entusiast, men henvender sig med sine sociale funktioner og meget enkle brugerflade også til motionisten.

Pris: 2.300 kr.

www.garmin.com

Garmin Edge 510 er en drøm af en cykelcomputer.

Displayet er trykfølsomt, og der er kun to fysiske knapper i bunden af den robuste og godt forarbejdede enhed. Computeren kan navigere dig frem (uden kortvisning).

Det 2,2 tommer store display kan sættes op, så det giver dig præcis de informationer, du ønsker, og du kan fx få oplyst hastighed, puls, stigningsprocent og kadence undervejs.

Alt dette kunne du også med forgængeren, Edge 500. I den nye går alt bare hurtigere og lettere.

Computerens egentlige nyskabelse er, at du kan sætte den op sammen med din smartphone (Apple og Android) via Bluetooth, så alle data fra computeren sendes til din telefon, som sender det videre.

Så kan vennerne følge dig på Garmin Connect eller fx Facebook. De kan se, hvor du er, og faktisk tage ud at møde dig. Og det fine er, at teknologien er let at bruge og sætte op.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: