Stor test af 16 cykelcomputere Download og se den store test.

Stor test af cykelcomputere

Hvilken cykelcomputer skal du vælge? Få hjælp i vores store test af cykelcomputere her.

11. juni 2012

Log ind og download den otte sider store test af 16 af de nyeste cykelcomputere. Få også tips til hvordan du vælger den rigtige cykelcomputer og se anmeldelserne af både billige og dyre cykelcomputer.

Cykelcomputer til træningen

Sæt tal og værdi på din træning eller pendlerturen. Det er både sjovt og et effektivt værktøj, du kan bruge i din cykeltræning. Markedet bugner med alt fra lavprismodeller til luksusløsninger med satellitnavigation, der også kan vise vej. vi har taget pulsen på 16 trådløse computere til cykeltræningen.

Sådan har vi testet

Samlet vurdering: Vores endelige karakter er en helhedsvurdering fra alle testryttere med vægt på funktion, anvendelighed og betjening ved træning.

Alle cykelcomputerne i feltet er gennemprøvet af Aktiv Trænings garvede testere ved udendørs brug – både på asfaltture og i terræn på mountainbike. Testerne har blandt andet haft fokus på, hvor svært det er at montere computere og eventuelle sensorer, der skal fastgøres på cyklen. Her har vi også haft fokus på den første opsætning, da den kan være unødig vanskelig eller have mangelfuld brugervejledning. Den daglige betjening vægtes højt, da det skal være let at aflæse computeren og ikke mindst at betjene den under kørsel, så man ikke mister fokus fra trafik eller terræn. Antallet af funktioner og mulighed for at kunne opgradere med pulsbælte, kadencesensor eller andet tilbehør vejer også med, da det er væsentlige faktorer for den seriøse cykelmotionist. Computernes nøjagtighed er blevet målt på strækninger, vi har udmålt præcist. Men her dumpede ikke én eneste model.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: