Produktinfo: Skoovertræk i vandtæt stof, med tapede sømme. Reflekser på alle sider. Velcrolukning to steder. Leveres i 5 forskellige størrelser.

Cykelsko-overtræk med fiks lukning

Vind og pludselige byger kan hurtigt give kolde tæer på træningsturene på cyklen. Det kalder på et par tynde, tætsiddende og vandafvisende skoovertræk.

## Endura Luminite Overshoes | |

Konklusion: Slidstyrken er uovertruffen, og vandafvisningen i top. Bedste detalje er det rigtig godt tænkte lukkesystem, der letter af/på-bakseriet meget.

Pris: 300 kr.

www.endurasport.com

Stoffet er ret strækbart, og det gør det nemt at hive overtrækkene over skoene. Og lukkesystemet er i vores øjne en genistreg, der gør det gevaldig meget nemmere at få overtrækket af og på.

Overtrækket kan nemlig – via velcrobånd både i hæl og om svangen – åbnes totalt op, så foden bare skal stikkes i.

Velcroen gør det også enkelt at tilpasse spændingen, så vi nemt kunne bruge dem på både landevejs- og mountainbikesko.

En anden stærk detalje er de kraftige kevlarforstærkninger ved hælen, ved tæerne og under svangen. Materialet er nærmest uopslideligt og er garant for en lang levetid.

Der er ikke specielt meget varme i overtrækkene, og det gør dem så meget mere velegnede til typiske danske forårstemperaturer mellem 5 og 15 grader.

Når vi blev ramt af en ordentlig skylle, kunne vi så også glæde os over, at stoffet er fuldstændig vandtæt. Det gælder ligeledes de gode tapede syninger.

Endura-overtrækkene er robuste og er dermed en fremragende allrounder, der egner sig godt til både landevejscykling og mountainbiking.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: