Produktinfo: Gulvpumpe med manometer. Til både presta- og schraderventil.

Lækker retro gulvpumpe

Smukt design og eksklusive materialer. Det her er cykelpumpen, du gerne vil have stående fremme.

2. oktober 2013

## Lezyne Classic Floor Drive | |

Konklusion: Smukt design og eksklusive materialer. Det her er pumpen, du gerne vil have stående fremme. Ydelsen er afgjort også i orden.

Pris: 499 kr.

www.lezyne.com

Der er noget udpræget retro over Lezynes gulvpumpe. Både over udseendet og de gedigne detaljer som håndtaget i træ, det prægede navn på fodstykket, det fræsede pumpehoved og det store indfattede manometer.

Der er en god tyngde i pumpen, og den er i det hele taget i besiddelse af den der lidt udefinerbare lækkerhed, som ikke rigtig kan beskrives som funktionalitet, ergonomi eller lignende.

Den kan nu også godt levere varen. 35 pump skal der til for at fylde en racerslange til 7 bar. Og pumpeoplevelsen er god. Pumpen hviler solidt på gulvet, og pumpestykket glider roligt og jævnt op og ned.

Manometeret er stort og let aflæseligt, mens den lange gummislange er fleksibel og meget nem at komme til med. Pumpehovedet fungerer både til racerventiler og schraderventiler.

Hovedet er lidt utraditionelt og kan være lidt svært at få til at sidde helt godt. Til gengæld fylder det meget lidt, hvilket kan være en fordel, hvis du skal pumpe ungernes cykler eller andre meget små hjul.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: