Hvad? Cykelbrille til mountainbiken. Fås i hvid, blå og sort. Udskiftelige linser. Her med fotokromisk. 34 gram.

Letvægtsbrille med godt udsyn

Den nye MTB-brille fra Shimano syner ikke af meget, men fungerer fantastisk i sporet.

## Shimano S71X | |

Plus: Lav vægt, godt udsyn og fine, relevante justeringsmuligheder.

Minus: Designet vil sikkert dele vandene.

Pris: 1.049 kr.

Konklusion: De lette cykelbriller sidder fremragende og giver et godt udsyn. De er nemme at tilpasse, og de fotokromiske linser fungerer godt og er nemme at skifte, når behovet opstår.

www.scott-sports.com

De ligner mere et par store modebriller fra 90’erne end cykelbriller. Og så er der ikke mere negativt at sige om Shimanos S71X-briller. For de er fremragende. Netop størrelsen gør, at du får et væsentlig bedre udsyn end ved traditionelle cykelbriller. Det er specielt en fordel på mountainbiken, som brillerne også er specialdesignet til.

Brillerne er meget lette at finindstille. Med små klik kan vinklen på brillen tilpasses, så du får nøjagtig det udsyn, der passer dig – ligesom næsebøjlen også kan justeres efter din næse.

Faktisk er brillerne både så lette og velsiddende og har så godt et udsyn, at du nærmest glemmer, at du har dem på.

Brillerne kommer med et sæt normale ufarvede linser samt et sæt fotokromiske linser, som selv skifter farve alt efter lysforholdene. De skifter fra lys til mørke på cirka 8 sekunder og fra mørke til lys på cirka 35 sekunder. Det er hverken værre eller bedre end typiske fotokromiske linser i high-end-cykelbrillefeltet.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: