Produktinfo: Racerpumpe med integreret slange til racer- og bilventil. Medfølgende holder til cyklen. Fås i sort, hvid og karbon. Vægt: 104 gram.

Mini-pumpe med lav vægt og højt tryk

Minipumper med integrerede slanger er geniale. De fylder ikke mere end en almindelig pumpe, men skåner ventilen og gør arbejdet meget lettere, når dækket skal pumpes.

## Lezyne Road Drive | |

Konklusion: Forarbejdningen er i top, og pumpen leverer nemt og effektivt et godt tryk i dækket. De helt høje tryk kræver dog, at du tager ordentligt fat.

Pris: 369 kr.

www.lezyne.com

Materialerne er lækre, og forarbejdningen emmer af kvalitet. Det lover godt for pumpeegenskaberne, for et af de vigtigste kriterier for evnen til at pumpe luft i racerdækkene er en solid konstruktion, der tåler at blive brugt.

Det positive førsteindtryk bliver bekræftet i brug. Det er en smal sag at skrue den integrerede slange ud af pumpen og montere den i det dertil egnede gevind.

Monteringen på slangens ventil er lige så nem, med en enkelt undtagelse. Bruger du ventilforlængere uden gevind i enden, er det umuligt at få pumpen til at fæste. Tjek det, inden du står med punktering og værdiløs pumpe.

Det er ret nemt at pumpe dækkene, for trods sit lille volumen leverer pumpen med 100 hurtige pumpeslag over 5 bar i racerdækkene.

For at nå de 8,3 bar, pumpen lover at kunne levere, skal der dog slides gevaldigt i det.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: