Produktinfo Vintercykelhandsker af lobstertypen. Ydermateriale i windstopper-softshell og udtageligt for med uld.

Perfekt og prisrigtig

Der er dømt total luksus for snitterne med Hestras perfekte vintercykelhandske.

23. december 2010

Hestra Wool Terry Lobster | |

Pasform: Snittet er rart og tæt og understøttes af softshellmaterialet.

Kvalitet: Forarbejdningen og mikset af materialer er ypperlig.

God til prisen: Tiptop funktionalitet og ditto komfort for 500 kr. Det er i orden.

Konklusion: Kun yderst sjældent støder vi på et så klokkeklart 6-stjernet hit som med Hestra Wool Terry Lobster her. Komfort, funktionalitet og kvalitet går i den grad op i en højere enhed – og så til en ok pris. Det er ‘thumps up’ hele vejen hjem!

Pris: 500 kr.

www.hestra.com

Vil man holde cykeltræningen ved lige i vinterkulden, er fingerhandsker sjældent varme nok. Luffer er også en skidt løsning, fordi man ikke har fingrene fri til at styre gearskift og bremsegreb. Det perfekte valg er derfor den såkaldte lobsterhandske, hvor fingrene er samlet parvis.

På den måde kan de både varme hinanden og sikre en god kontrol med diverse greb, samtidig med at man holder fast på styret. Og en bedre lobsterhandske end Hestras nye Wool Terry er vi aldrig stødt på.

Komforten er ganske enkelt imponerende: Et kraftigt, men stadig blødt og fleksibelt ydermateriale sikrer fornem bevægelsesfrihed og en fortrinlig tæt pasform, samtidig med at det helt upåklageligt afviser vind og nedbør. Lobsters helt store trumf er dog den vamsede, bløde inderhandske i uldfrotté, der både er imponerende varm og ydermere nemt og praktisk kan tages ud og proppes i igen, når man har tørret og luftet den.

Hertil kommer, at de svenske handskemagere har husket en hel stribe små, men uundværlige detaljer som fx tætsluttende håndledsmanchet, drypnæsestykke og gelpuder.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: