Produktinfo Mikrodiodecykellygter. Genopladelige batterier. Montering ved flaskeholder. Fås med USB-oplader for 549 kr.

Raceled - Verdens mindste cykellygte

Verdens letteste cykellygte er oplagt til entusiasten. Den vejer blot 22 gram!

20. december 2012

## Raceled cykellygte | |

Funktion: Utrolig let og veldesignet. Kræver cykel med flaskeholder.

Betjening: Monteringen kan være lidt kringlet. Ellers helt enkel at bruge.

God til prisen: Dette er et entusiastprodukt, og det afspejles også i prisen.

Konklusion: Raceled er et produkt til entusiasten, der gerne vil betale en høj pris for at få et unikt letvægtsprodukt. Som cykellygte fungerer den glimrende og enkelt, når den først er monteret. Men prisen er altså i entusiastklassen.

Pris: 549 kr.

Raceled cykellygte

22 gram ekstra vægt er ikke meget for at få sikkerheden på plads, når landevejsraceren skal ud at luftes efter mørkets frembrud.

Den nyudviklede mikrolygte Raceled skiller sig markant ud fra mængden af cykellygter på en lang række punkter. Enheden monteres på flaskeholderen. Den fæstnes via beslag bag denne, og i bunden er et lille hardcover, der gemmer de to små genopladelige batterier (op til 5 timers brug). Fra batteripakken i bunden går to kabler, som ender i et par dioder, der monteres via dobbelttape på hver side af flaskeholderen.

Det lyder måske kringlet, men på små 10 minutter var den monteret. Man skal være påpasselig med at montere den helt lige, så man bliver set. Raceled overholder lovkravene, og i praksis giver den et overraskende godt lys. Man ses tydeligt – også fra siden (faktisk ses den 360 grader rundt).

På cyklen er oplevelsen, at lygten giver lys fremad på vejen, hvilket er rart. Raceled er oplagt til entusiasten, hvor prisen ikke er afgørende.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: