Produktinfo Skuldertaske til cykling med bl.a. polstret skulderpude, justerbart hoftebælte og ekstern laptoplomme. Fås i grå, sort og rød.

Robust cykeltaske

Peak har fået mange fine detaljer med, men på cyklen skuffer Messengerbag.

Peak Performance R&D Messengerbag | |

Funktion: Navnet signalerer cykling, men her kniber det med funktionen.

Kvalitet: Solide og velforarbejdede materialer hele vejen igennem.

God til prisen: Peak er aldrig billigt, men her savner vi cykeludbytte.

Konklusion: Holdt op imod en klassisk messengerbag fra fx Crumpler kan Peaks bud her slet ikke matche hverken ‘greb’ eller cykelkomfort. Men ruminddeling og de mange fikse detaljer er i top, så du får en gedigen skuldertaske.

Pris: 800 kr.

www.peakperformance.dk

Vi kastede os med forventning over den nye skuldertaske fra Peak Performances taskeprogram til de aktive. Som navnet siger, er det en taske af den såkaldte messengerbag-type, der oprindeligt blev udviklet til cykelbude og siden har vundet stor popularitet som en velsiddende taskeløsning på cyklen.

Desværre skuffer R&D Messengerbag lige netop på dette punkt. For hvor tasken er bygget op med rigtig gode ruminddelinger, masser af praktiske lommer, en suverænt beskyttet laptoplomme og stærke materialer, så kikser selve skulderremmen og hoftebæltet, der tilsammen skal holde tasken på plads.

Skulderremmen er besværlig at tilpasse længden på til cykelposituren, og løsningen med et klassisk, tyndt hoftebælte sikrer ikke et fast nok hold. Dermed skal tasken irriterende skubbes på plads med jævne mellemrum. De solide ydermaterialer i et miks af gummi og kraftig nylon giver en slidstærk taske, der tåler knubs. På plussiden er også, at laptoplommen betjenes udefra.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: