Fakta: Strækbart smudsovertræk til cyklen. Vaskbart. Fås i adskillige farve- og mønstervarianter. Onesize.

Strømpe til beskidt cykel

Velo Sock Bicycle Cover er et smart overtræk til cyklen, der sørger for, at du ikke får skidt og møg fra cyklen med ind i bilen eller hjemmet.

13. januar 2016

## Velo Sock Bicycle Cover | |

Plus: Nem at trække på.

Minus: Ikke vandtæt.

Konklusion: Velo Sock er et fikst og funktionelt produkt, der effektivt hjælper med at undgå skidt og møg fra cyklen – inde i hjemmet eller i bilen. Det er nemt at bruge, og specielt når den beskidte mountainbike skal ind i bilen, er ‘sokken’ super.

Pris: 399 kr.

www.justbrands.dk

Det elastiske overtræk er udviklet til at undgå grus, mudder, vand, sand og andet ‘drys’ fra cyklen efter endt tur i fx skoven. Og det giver faktisk rigtig god mening, når man står og bakser en beskidte jernhest ind bag i bilen eller vil stalde den op indenfor i hjemmet.

‘Sokken’ er utrolig strækbar, og det er ganske nemt at trække den over hjul og ramme. Den lukker fint til og opfylder således fint opgaven. Blot er den ikke vandtæt, så er der fx sne og is på dæk og cykel, så er det en god idé at få det værste af inden brug. Vi synes også, den lille medfølgende opbevaringstaske er ganske praktisk i bilen, så overtrækket altid er ved hånden.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: