Produktinfo Cykelrygsæk med bryst- og hoftebælte og et hav af lommer. Fås i 2 farver. Vægt: 1.150 gram.

Sublim rygsæk

Deuter Trans Alpine er tysk kvalitet af allerbedste klasse. Vi kunne ikke ønske os en bedre cykelrygsæk.

## Deuter Trans Alpine 25 L | |

Funktion: Et væld af funktionelle detaljer – alle velfungerende.

Pasform: Masser af justeringsmuligheder og et genialt bæresystem.

God til prisen: Yderst fair i forhold til funktionalitet og materialekvalitet.

Konklusion: Ikke en finger er sat forkert, hverken når det gælder materialekvalitet eller de mange detaljers funktionalitet. Deuter Trans Alpine er en sublim rygsæk, der kan bruges til alt fra adventure-race over pendlerturen til korte hikes.

Pris: 959 kr.

www.deuter.com

Deuter Trans Alpine

Tyske Deuter har lavet outdoorudstyr i over 100 år, og med cykelrygsækken Trans Alpine virker det, som om de har samlet alle årenes knowhow i ét sublimt produkt.

Trans Alpine er nærmest et overflødighedshorn af funktionelle detaljer. Det gælder fx den udtagelige skumpude i ryggen, der kan bruges som siddeunderlag, og regnovertrækket, der er skjult i bunden.

Rygsækken er sublimt indrettet. Den er forsynet med hele 16 forskellige rum. Det kan virke forvirrende, men hvert rum opfylder et formål – et er til nøgler, et til kort, et til drikkeflaske, et til vådt tøj, et til tørt osv.

Pasformen er genial. Ryggen gemmer på formbare aluskinner, der tilpasser sig din rygs facon, mens profilerede ventilationskanaler langs ryggen løfter rygsækken fri af ryggen og lader sveden dampe af.

Rygsækkens materialekvalitet er udsøgt. Vi har brugt den hver dag i 2 måneder og udsat den for både pendling, mtb-ture, trailløb og adventurerace, og den er stort set uden brugsspor.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: