5 tegn på at du er fuld af giftstoffer

Udefrakommende giftstoffer fra bilos og tilsætningsstoffer indtaget gennem forarbejdede fødevarer efterlader tydelige tegn på vores kroppe.

5. oktober 2016 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Det er ganske naturligt at have nogle udefrakommende giftstoffer i kroppen, men har du for mange, vil du kunne se nogle tydelige tegn på din krop. Giftstofferne har for vane at ophobe sig i kroppen og sætte sig i fedtvævet. Her er en lille liste over tegn som du selv kan være opmærksom på.

  • Dvaskhed - for mange giftstoffer i kroppen vil ofte føre til træthed

  • Søvnløshed - på trods af trætheden, vil du ofte have søvnproblemer, hvis din krop indeholder mange giftstoffer

  • Øget mavefedt - giftstoffer kan hæmme kroppens evne til at regulere glukose-niveau og omsætte kolesterol, hvilket kan resultere i en øget mængde mavefedt

  • Hvid eller gullig tunge - for mange giftstoffer i din krop kan sætte sit aftryk på din tunge, som kan få en unaturlig farve

  • Hovedpine - giftstofferne kan også give en tilbagevendende smerte i hovedet

Skulle du ligge inde med de førnævnte tegn på for mange giftstoffer indvendigt, behøver du ikke kaste dig over den nærmeste detox-kur.

Vores kroppe er nemlig selvrensende og det eneste du behøver gøre, er derfor at holde dig fra de værste syndere når det kommer til giftstoffer, spise og leve sundt og lade din krop gøre sit arbejde.

Det aller bedste råd er derfor at bruge den sunde fornuft.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: