Toiletvaner Raporten har også kigget på, hvordan vi bruger toiletterne og 36 pct. af os lægger toiletpapir på brættet inden vi sætter os.

Det gør vi, når vi er på toilettet

Offentlige toiletter bruges til meget andet end at gå på toilettet. Den kan en ny stor undersøgelse af europæernes toiletvaner afsløre.

19. november 2015

Har du skiftet tøj på et offentligt toilet, eller har du måske benyttet det private rum til lige at tage en lur? Så er du måske ikke så alene med dine sære vaner, som du troede. I anledning af international toiletdag er der blevet kigget nærmere på vores toiletvaner:

33 procent af os har drukket vand 26 procent af os har skiftet tøj 22 procent af os har talt i telefon 19 procent af os har sminket sig 8 procent af os har taget sig en lur 7 procent af os har haft sex 1 procent af os har skændes med kæresten

Og der er store forskelle mellem landene på, hvad vi gør på toilettet. Mens nordmændene i særlig grad bruger toilettet til at sminke sig (23 pct. mod 18 i sverige og 11 i danmark) dyrker svenskere oftere sex på de offentlige toiletter. Det gælder for 11 pct. af dem, mens kun 6 pct. af danskerne har gjort sig den erfaring.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: