© Colourbox

Dit tempo/stress ødelægger dit mentale velbefindende

KonsekvensDet er yderst værdifuldt for dig, hvis du kan undgå stress. For stress har en negativ effekt på både immunforsvar, muskelmasse og hjerne, og stress har også en negativ effekt på dine spisevaner. LøsningTravlhed må ikke blive uoverskuelig eller permanent. Det gælder om at finde balancen mellem et højt tempo og din formåen. Spørg dig selv: Er det her virkelig noget, jeg bare skal lave – og skal det i så fald være lige nu? Lær at sige nej til visse opgaver og møder, så du får tid til at geare ned. Bonustip

22. september 2011

Konsekvens Det er yderst værdifuldt for dig, hvis du kan undgå stress. For stress har en negativ effekt på både immunforsvar, muskelmasse og hjerne, og stress har også en negativ effekt på dine spisevaner.

Løsning Travlhed må ikke blive uoverskuelig eller permanent. Det gælder om at finde balancen mellem et højt tempo og din formåen. Spørg dig selv: Er det her virkelig noget, jeg bare skal lave – og skal det i så fald være lige nu? Lær at sige nej til visse opgaver og møder, så du får tid til at geare ned.

Bonustip Tilstrækkeligt med søvn, regelmæssig motion og en sund kost gør det lettere at undgå stress.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: