© Colourbox

Du får ikke holdt pauser fra dine opgaver i løbet af dagen

KonsekvensDropper du pauserne, bliver du lettere stresset, hvilket øger risikoen for at spise usundt. Vænner du dig til at arbejde uden pauser, er du på vej ind i en ond cirkel. Rent fysisk vil de manglende pauser øge risikoen for at danne muskelspændinger samt for at få smerter i især nakke, ryg og hænder/håndled. LøsningDet smarteste er naturligvis, at du lytter til din krop og tager de pauser, kroppen beder om. Mangler du evnen til det, så sæt alarmen til i mobilen eller uret, og tving dig selv til at holde regelmæssige pauser.

22. september 2011

Konsekvens Dropper du pauserne, bliver du lettere stresset, hvilket øger risikoen for at spise usundt. Vænner du dig til at arbejde uden pauser, er du på vej ind i en ond cirkel. Rent fysisk vil de manglende pauser øge risikoen for at danne muskelspændinger samt for at få smerter i især nakke, ryg og hænder/håndled.

Løsning Det smarteste er naturligvis, at du lytter til din krop og tager de pauser, kroppen beder om. Mangler du evnen til det, så sæt alarmen til i mobilen eller uret, og tving dig selv til at holde regelmæssige pauser.

Bonustip Er det chefen, der presser på, så tjek dine rettigheder hos sikkerhedsrepræsentanten på din arbejdsplads.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: