vinter, løb, rød jakke, sne, lasse, hue, handsker, skov, natur

Få succes med dit nytårsforsæt

Vi viser dig her, hvordan du sætter dig selv realistiske mål for din træning, og giver dig hjælp til, hvordan du holder dem.

1. januar 2019

Det er nemt at sætte sig et nytårsforsæt. Det svære er at holde det. Nu skal det være anderledes. Se her, hvordan du lykkes med dit nytårsforsæt – uanset hvad dit niveau og dit mål er.

Få succes med dit nytårsforsæt

Klik på et af de ni links herunder og se, hvordan du får succes med netop dit nytårsforsæt.

Inspiration til et 'mini-nytårsforsæt'

Gå flere ture: Plejer du at mødes med dine venner på en café til en caffe latte og en sludder, så foreslå i stedet, at I går en tur indimellem. Gåture er oplagte som socialt element. I kan gå, når det passer ind, og gode snakke og idéer flyder skridt for skridt i naturen, mens frisk luft fylder lungerne. Samtidig forbrænder man et pænt antal kalorier ved gåture i et rask tempo.

Gå tidligt i seng: En god nattesøvn er vigtig for en lang række sundhedsfremmende processer i kroppen, og søvn er da også blevet det nye sort. Men er det generelt svært at leve op til kravet om 7-8 timers nattesøvn, så vælg en dag om ugen, hvor du går tidligt i seng og oplever at være helt udhvilet, når du står op.

Sæt dig et mål: Et mål virker ofte motiverende, og på den måde gavner det din sundhed. Det kan være, du drømmer om at gennemføre et bestemt løb, men det kan også være, at dit mål er at opnå et vægttab, sjovere træning eller mere tid til træning. Når du har sat dig et mål, er det en god idé at lave en plan for, hvordan du når dit mål, og hvordan du skal prioritere.

Få et par suveræne vintertights

Nu er det slut med at fryse på løbeturen. For kun 99,50 kr. kan du lige nu få et par lækre løbetights, som er designet til at følge kroppen og holde kulden ude. På den måde kan du nyde løbeturen og bruge din energi på at løbe i stedet for at varme kroppen op. De sorte tights er elastiske, har lynlåse ved anklerne og sidder dejligt tæt til kroppen. Der er reflekser ned langs siden af benene, så du bliver set på de mørke aftener, og på lænden er der en lomme med lynlås til nøgler, kreditkort, energi eller lignende. Lige nu kan du få de lækre tights sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99,50 kr. Så er det ikke noget problem at nyde træningen og komme godt i gang med 2019. Lige nu kan du få sættet sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: