© iStockphoto

FORSKERE SLÅR FAST: Mænd med store maver er bedre i sengen

Et studie viser, at mænd med store maver klarer sig bedre i soveværelset end deres toptrænede artsfæller. På især ét punkt klarer de sig markant bedre!

9. maj 2016 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Mange mænd kæmper for at komme af med den ekstra vægt, som har det med at samle sig i maveregionen. Men intet er som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget. Der er nemlig godt nyt til alle dem med store maver – og måske i særdeleshed til deres koner og kærester.

De tykke mod de tynde

Forskere fra Erciyes Universitetet i Tyrkiet har kastet sig over at undersøge rel="nofollow"> sammenhængen mellem BMI og seksuel præstation. Studiet blev gennemført ved at sammenligne 200 mænds vægt med deres evner i soveværelset. Især på ét punkt viste det sig, at de tunge drenge satte de lette til vægs.

Vommen får dig til at holde længere

Resultatet viste, at de mænd med et højt BMI i gennemsnit kunne holde 7 minutter og 30 sekunder i sengen, mens deres tyndere artsfæller måtte give efter blot efter 2 minutter.

Derfor holder de tunge drenge længst

Forklaringen ligger ifølge forskerne i, at mænd med et højere BM I ofte ligger inde med et højere niveau af det kvindelige sex-hormon, østradiol. Hos mænd vil et højt niveau af østradiol være med til at udskyde eller decideret forhindre udløsning.

Men men men …

Tænk dig lige om inden du begynder at fylde dig selv med chips og den flydende form for six-packs. For selvom et højt BMI muligvis vil få dig til at holde lidt længere i soveværelset, så vil det unægtelig også give dig lidt kortere tid på kloden.

Vil du have tips til at få bugt med mavefedtet, så læs med i Aktiv Træning hvor du får alt om de nyeste metode til varigt vægttab. Klik her og få vores særtilbud på 3 magasiner for KUN 89 kr.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: