© Colourbox

Cultura Naturel

Yoghurten er syrnet med sunde, probiotiske bakterier. De er i stand til at overleve mavesækkens syrebad og bosætte sig i tarmen.

Over 50 procent af kroppens immunforsvar er knyttet til tarmfloraen, og derfor er det relevant, at de probiotiske bakterier kan udkonkurrere skadelige bakterier og holde dit indre immunforsvar i topform.

CULTURA NATUREL

Sådan gør du: Yoghurten nydes fint med mysli på, men fungerer også i en smoothie eller som dressing til en skål frugt. Andre styrker ved Culturaen: Du får en del knoglestyrkende kalcium fra yoghurten, der samtidig leverer opbyggende proteiner til musklerne samt en stribe B-vitaminer. Andre, der også er gode: Andre yoghurter syrnet med probiotika udfolder samme effekt. Det gælder fx for A38 og Actimel. Fedtindholdet skal gerne holdes under 2 gram fedt pr. 100 gram. Er der mere i, får du for meget dårligt fedt fra yoghurten. OBS: Du bør gå efter at få 2-3 dl yoghurt om dagen. Denne mængde er rigelig til at påvirke tarmfloraen i gunstig retning. Næringsindhold pr. 100 gram:Energi: 52 kcal Protein: 5 gram Fedt: 1,5 gram Kulhydrat: 3,5 gram

Stor vinterpakke til dig

Hold varmen og bliv set i mørket for KUN 69,50 kr. Lige nu kan du få en løbehue, handsker, hue, LED-armbånd og LED-lys til skoen + 2 numre af Aktiv Træning til en vanvittig pris. Du får hele pakken med alle 5 dele samt 2 numre af Aktiv Træning for KUN 69,50 kr. (+ 29,50 kr. i porto). Tilbuddet gælder kun så længe lager haves. Læs meget mere her

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: