© Colourbox

Må jeg træne med forkølelse i kroppen?

Jeg træner sommetider, selvom jeg er forkølet. Er det egentlig okay, eller bør jeg vente, til jeg er helt frisk?

Selvom træning både kan styrke immunforsvaret og give færre sygedage, betyder det ikke, at du kan kurere en allerede opstået forkølelse ved at træne. Mærk efter, hvor forkølelsen eller den begyndende influenza sidder.

Har sygdommen ramt lungerne, eller har du feber, hævede kirtler eller ømhed i kroppen, vil du svække dig selv yderligere ved at insistere på at træne. Sidder dine symptomer derimod fra halsen og opefter, kan du godt træne moderat. Løber næsen, og er halsen lidt øm, må du altså godt træne roligt.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: