Slut med snot og snue

8 sunde stoffer styrer dig uden om løbende næse, stoppede bihuler og ondt i halsen om vinteren. Se, hvad du skal spise for at slippe for at pudse næse i vintermånederne.

9. november 2015 af Michelle Kristensen og Jannik Petersen.

Forkølelse

er ikke en uundgåelig del af vinterhalvåret. Med lidt omtanke kan du modstå hovedparten af de virusangreb, som du og alle andre dagligt udsættes for.

Mens andre må melde sig syge i dagevis, aflyse deres træning eller ringe afbud til en hyggelig middag med vennerne, kan dit panser-immunforsvar holde sygdommen på afstand.

For at dit immunforsvar kan bygge en uigennemtrængelig mur omkring dig, skal du give din indre udrykningspatrulje de rette byggematerialer.

Klik nedenfor og se de 8 vigtigste stoffer, der ruster dit immunforsvar mod forkølelse.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: