Jeg vil i gang med at træne

Sådan gør duVælg en træningsform, som du kan lide. Det lyder banalt, men mange vælger den træning, som de har lettest ved, eller som de har hørt forbrænder flest kalorier. Glæden ved at træne er det eneste, som i længden vil få dig til at holde ved din nye, aktive livsstil.

Sådan gør du Vælg en træningsform, som du kan lide. Det lyder banalt, men mange vælger den træning, som de har lettest ved, eller som de har hørt forbrænder flest kalorier. Glæden ved at træne er det eneste, som i længden vil få dig til at holde ved din nye, aktive livsstil.

Start langsomt din træning op, og sørg for at få nogle succesoplevelser de første uger, hvor du bagefter tænker “Det var da ikke så hårdt” eller endnu bedre: “Det var da sjovt”. Tillad dig selv at blive lidt på dette stadie, før du optrapper træningsintensiteten. Så undgår du både at få skader og at demotivere dig selv, fordi du har lagt for hårdt ud.

Få gerne hjælp af en erfaren motionist til at lægge et fornuftigt begynderprogram, eller download et fra vores website.

Tip Fortæl dine venner og kolleger om dit nytårsforsæt, og bed dem om jævnligt at spørge til, hvordan din træning skrider frem – det motiverer dig til at holde ud.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: