Jeg vil i gang med at træne

Sådan gør duVælg en træningsform, som du kan lide. Det lyder banalt, men mange vælger den træning, som de har lettest ved, eller som de har hørt forbrænder flest kalorier. Glæden ved at træne er det eneste, som i længden vil få dig til at holde ved din nye, aktive livsstil.

Sådan gør du Vælg en træningsform, som du kan lide. Det lyder banalt, men mange vælger den træning, som de har lettest ved, eller som de har hørt forbrænder flest kalorier. Glæden ved at træne er det eneste, som i længden vil få dig til at holde ved din nye, aktive livsstil.

Start langsomt din træning op, og sørg for at få nogle succesoplevelser de første uger, hvor du bagefter tænker “Det var da ikke så hårdt” eller endnu bedre: “Det var da sjovt”. Tillad dig selv at blive lidt på dette stadie, før du optrapper træningsintensiteten. Så undgår du både at få skader og at demotivere dig selv, fordi du har lagt for hårdt ud.

Få gerne hjælp af en erfaren motionist til at lægge et fornuftigt begynderprogram, eller download et fra vores website.

Tip Fortæl dine venner og kolleger om dit nytårsforsæt, og bed dem om jævnligt at spørge til, hvordan din træning skrider frem – det motiverer dig til at holde ud.

Giv din træning et boost!

Lige nu kan du få det suveræne bluetooth-headset Sudio TRE Sport til en ligeså suveræn pris sammen med Aktiv Træning. Sudio TRE Sport er lavet i et eksklusivt, skandinavisk design, og udover at have en super lyd og en suveræn pasform har det en batteritid på hele 9 timer ved brug, 10 dages standby-tid og en rækkevidde på 15 meter. Headsettet er desuden sved- og vandafvisende, har stemmestyring, og så kan du kontrollere musikken eller besvare opkald uden at tage telefonen op af lommen.

Få Sudio TRE Sport sammen med 4 numre af Aktiv Træning for KUN 179,50 kr. (+ 39,50 kr. i porto). Du sparer hele 915 kr. Men lad være med at vent for længe, for vi har kun et begrænset antal. Læs mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: