Kvinder med store numser er sundere OG klogere

Det er slut med at surmule over, at din numse ikke bliver mindre. Din store numse er nemlig en KÆMPE fordel!

21. november 2016 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Har du sendt negative tanker efter din numse, når den ikke kunne mase sig ned i de stramme bukser - det er der absolut ingen grund til.

Kvinder med store numser er sundere

Forskere fra University of Oxford og Churchill Hospital i England har fundet frem til, at det at have en stor numse booster kvinders generelle sundhed.

De velpolstrede har mindre risiko for at blive ramt af kroniske sygdomme som eksempelvis hjerte-kar-sygdomme, diabetes og andre sygdomme som følge af overvægt.

Fordelingen af fedtet er altafgørende for ens sundhed, og det er altså bedst at have sit fedt placeret fra numsen og ned.

Den store numse redder dig fra fedme

Kvinder med store numser producerer mere af hormonet leptin. Leptin er med til at styre vores appetit og derved sikre, at vi ikke tager meget på i vægt. Mennesker, der lider af fedme kan udvikle decideret leptin-modstand, der gør, at deres hjerne ikke længere reagerer på hormonet.

Stor numse er lig med stor hjerne

At bevare en stor bagdel kræver en vis mænge omega 3-fedtsyrer. Disse fedtsyrer booster både hjernefunktion, hukommelse og kognitive evner. Studier viser desuden, at børn født af kvinder med store numser og brede hofter generelt har højere IQ end de, der er født af mindre kurvede kvinder.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvilket underlag vil du helst løbe på?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: