6 vilde facts, om sex og træning

Træning gør dig bedre til sex - og sex gør dig bedre til træning! Se, de mange fordele ved at kombinere lagengymnastik og træning.

30. september 2016 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Der er en meget tydelig sammenhæng mellem, hvor aktiv man er, og hvor sprudlende ens sexliv er. Vi har samlet en række facts om, hvorfor træning gør dit sexliv bedre - og omvendt!

#1 Hurtigere

En spørgeskemaundersøgelse ved London Marathon viste, at de løbere, der havde haft sex dagen inden løbet, i gennemsnit gennemførte 5 minutter før de, der ikke havde haft sex dagen forinden.

#2 Mere og bedre

I et studie lod man en række mænd deltage i et ni månederes langt aerobic program, hvor de skulle træne 4 gange om ugen. Efter forsøgets afslutning viste det sig, at forsøgspersonerne nu i gennemsnit havde sex 30% mere og opnåede 26% flere orgasmer.

#3 Mindre syg

Mennesker med et velfungerende sexliv har generelt færre sygedage.

#4 Træning = sexlyst

En undersøgelse viser, at når folk, der normalt træner meget, begynder at træne mindre - så vil 33% opleve en nedgang i deres sexlyst.

#5 Flere orgasmer

Folk, der træner regelmæssigt opnår både hurtigere og oftere orgasme, end de, der ikke træner med jævne mellemrum.

#6 Forbræning

Afhængigt af, hvilke positioner man kaster sig over, så forbrænder sex omkring 5 kalorier i minuttet. Det er 4 mere, end ved at se fjernsyn.

Der er altså ingen undskyldninger for at skære ned på hverken træning eller sex.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvem foretrækker du at træne med?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: