Derfor er mænd, der styrketræner bedre i sengen

Der er mange gode grunde til at styrketræne – men dette er alligevel en af de bedre!

14. februar 2019 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Styrketræning er altid en god idé, når man vil styrke sin sundhed. Men det er ikke det eneste sted man kan se resultaterne. Studier viser nemlig, at hvis man styrketræner, så er man bedre i sengen på en række punkter.

Styrketræning gør dig udholdende

Et studie i American Journal of Physiology viser, at den populære HIIt-træning virker dobbelt så godt for udholdenheden som eksempelvis cykling. Det kan komme dig til gode i soveværelset.

Styrketræning gør dig attraktiv

Et studie udgivet i Social Psychological & Personality Science viste, at kvinder finder mænd med mindre fedt i ansigtet for mere attraktive. Mens et studie fra University of California viste, at kvinder generelt finder tonede mænd mest attraktive.

Træning forebygger potens-problemer

Træning giver et godt blodomløb, og blodomløbet er essentielt, når det gælder erektionen. Hvis man træner viser et studie, at man har hele 30% lavere risiko for at lide af potens-problemer.

Styrketræning giver mere sex

Et studie fra California-San Diego viste, at mænd, der brugte minimum 60 minutter I træningscentret om ugen både fik bedre orgasmer, kunne holde længere og generelt havde mere sex.

Træning gør dig smidig

Sofa-kartofler får sjældent sat gang i kroppen og det kan give stive muskler og led. Hyppig træning giver derimod en mere smidig krop, og dertil hører muligheden for flere positioner i lagnerne.

Træning gør dig selvsikker

Træning giver både velvære og selvtillid, og det er noget, der kan mærkes i soveværelset! 

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: